Historie

Slagersfamilie

In 1930 is de opa van Evert Tebak begonnen in Eindhoven aan het alom bekende Stratumseind. Hier begon ook Evert Tebak senior met zijn eigen slagerij. Rond 1940 zijn zij verhuisd naar de Korianderstraat. 

Opa Evert had 4 kinderen, waarvan 3 een slagerij zijn begonnen (Jo, Ad en Frans). Frans is de vader van Evert Tebak, de huidige eigenaar van Keurslager Tebak. Alle zonen gaan het slagersvak in. Frans Tebak is trouwens ook wel bekend als de eerste profvoetballer uit het zuiden die werd geselecteerd voor Het Nederlands elftal. Maar toen was er nog geen betaald voetbal en daarom moest Frans stoppen om zijn slagerij te behouden. Hij was in 1959 begonnen met zijn slagerij in de Resedastraat in Eindhoven.

De zoon van Frans, Evert Tebak, gaat ook het slagersvak in. Al op zijn 15e begon hij aan de slagersvakschool in Utrecht. Rond zijn 20e is hij klaar met de opleiding en gaat hij bij verschillende leerbedrijven aan de slag om de kneepjes van het slagersvak te leren.

Hier heeft hij heel veel gezien en geleerd, zoals bijvoorbeeld de lekkerste worsten maken.

En in juli 2001 begint ook Evert samen met zijn vrouw Monique een eigen slagerij in Nuenen, waar hij de zaak over mag nemen van Jos Schmitz.

Ook Monique komt uit een slagersfamilie. De vader van Monique had twee slagerijen in Amsterdam. Zelf heeft Monique eerst als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. Maar nu werkt ook Monique mee in de zaak, zowel in de winkel als achter de schermen.

Het team van Evert bestaat uit zeer enthousiaste, gedreven en medewerkers, die elke dag voor u klaar staan. Het is een zeer ervaren en hecht team, dat alweer 9 jaar samenwerkt! Ook leuk om te weten is dat alle decoraties in de winkel worden verzorgd door de zus van Evert. Kom gerust een keer langs, u bent altijd welkom in onze gezellige winkel!

Neem een online kijkje in onze winkel!

rookworst met goud bekroond

Met goud bekroond!

Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predicaat 'Met Goud Bekroond'. Deze producten moeten voldoen aan strenge eisen voor hygiëne en smaak en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters. Hieronder vindt u de producten van uw eigen keurslager die deze eervolle vermelding hebben verkregen.

  • Barbecueworst
  • Rookworst
  • Spareribs
  • Gebraden gehakt
  • Grillworst
  • Achterham
  • Ovenschotel

E. Tebak, keurslager

Parkstraat 12b
5671GG Nuenen
0402842311
0402842876

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten